Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Heartans bloggutmaning!

2011-12-15 @ 15:19

Nu utmanar jag DIG!

Jag har startat en insamling på UNICEF för varenda unge – jag är numera (ÄNTLIGEN!!!) en världsförälder och skänker 200:-/ månad för att hjälpa alla utsatta barn i världen.

  • Du har garanterat stått i videobutiken och inte kunnat välja mellan två filmer och tagit båda; 56:- är priset för 60 doser poliovaccin. (Bara 597 fall rapporterades 2010. Du kan verkligen hjälpa till att utrota polio!)
  • Du har säkert köpt en hårvårdsprodukt ”bara för att testa”; 86:- är priset för 167 påsar vätskeersättning.(5000 barn dör VARJE DAG av uttorkning.)
  • Du har säkert tappat en tjuga någongång och inte orkat leta efter den, eftersom det inte är så mycket pengar:  2 tjugor, 40:- motsvarar 20 doser mässlingvaccin. (Varje dag dör över 600 barn av mässling.)
  • Du har garanterat ett flertal gånger spenderat över en tusenlapp på krogen, för att kanske inte ens minnas det… : För 818:- får du vatten och hygienpaket till 10 familjer. (Rent vatten minskar risken att dö av diarréer mm)

Vågar du anta utmaningen? Vågar du låta bli? Har du tänkt på att det skulle kunna vara DU, eller DITT barn som hade oturen att födas i ett land utan möjligheter att ge DIG, eller DITT barn det grundläggande för att få vara frisk och kunna utbilda dig?

Klicka på bilden och hjälp fler barn att få ett bättre liv – eller få ett liv!

Untitled

Jag kommer att lägga en banner på min sida där det syns hur många som antagit utmaningen, får den bara inte att funka just nu!En kommentar på inlägget “Heartans bloggutmaning!”

  • En liten

    Vad fint gjort av dig! Vi blev världsföräldrar förra året. Lite pengar (för oss) kan göra så mycket för någon annan! LÄngtar tills vi får vårt internet så man kan läsa och kommentera ordentligt! Kramar

    2011-12-15 kl 23:16

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.