Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Mardrömmar

2011-12-15 @ 10:00

*gäsp* Två nätter i rad med riktigt läskiga mardrömmar… vaknat svettig med hög puls och inte riktigt förstått att jag bara drömt. Igår natt var jag nära att väcka Artur men sen kopplade jag att det var en dröm. Huvva!
Hoppas det är färdigdrömt nu, för det vore skönt att vakna utvilad.
Med lite tur vill Vincent ta en tupplur på eftermiddagen, det händer att han faktiskt vill det nu. Skönt! Igår var han vaken hela dagen, utom 5-10 minuter under vår powerwalk. Önskar att jag hade hans energi, lilla sprattelgurkan. Spritter på som en kalv på vårbete. 😛Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.