Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Restaurangbesök

2011-12-28 @ 23:28

Idag tog vi en långprommis och hamnade på restaurang. Första restaurangbesöket för Vincent.

Det gick riktigt bra. Började med att inställsamt byta blöja och han var nöjd ända tills vår mat kom. Fixade så att de värmde en flaska åt honom, men han hade inte riktigt ro att äta bland allt nytt tror jag. Han fick i sig kanske 40ml iallafall och sen var han trött och sur. Somnade direkt vi klev ut igen och sov ända hem. Här satt han med när vi fikade, i sin snygga Hokus Pokus-stol. Måste få i ett sånt inlägg bara, han är lite för liten än att orka sitta i den.

Sedan har han tagit rekord i att äta… puré – med sked idag. Kör sked varannan dag så att han ska lära sig det, och Umami taste teaser varannan. Sen fick han flaska med 120ml och ville ha mer, gav 60 till. Två timmar senare ville han äta och åt 90ml. Lilla matvrak!

Sen gjorde han en kastspya i pannan på pappa… hehe. Och nu ammar han/sover. Gullungen.

Imorrn är sista dagen för mamma o pappa här. Tiden går för fort! :-( Saknar dem redan! Men om en månad är det dop… :-)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.