Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Underbar julklapp

2011-12-30 @ 20:45

En av julklapparna jag fick var en Singer symaskin. Mycket efterlängtat! (Tack, älskling!) Ville nämligen sy lite egna påslakan till spjälsängen. De flesta är ju skitstora och svindyra. Annars är de för vagn och för små. Vill kunna stoppa ned dem i fotänden så att inte Vincent drar dem över huvudet.

Så, nu har jag invigt maskinen och sytt ett gulligt påslakan till min lilla gos. Och klippt till en sån där billig fleecepläd från IKEA att ha inuti, så det blir lagom varmt.

Har ett snyggt tyg till som jag kanske ger mig på imorrn. 😉 Det är så jäkla kul att sy ju!

image

image

image

Gulligt tyg, eller hur?En kommentar på inlägget “Underbar julklapp”

 • mjukisida

  Va duktig du är! Jättesött tyg du fått tag på.
  Ja ibland är de där männen bra att ha, jag fick ett muffinsjärn av min i julklapp, väldigt uppskattat då jag älskar att baka.
  Jag har lånat mammas symaskin för att jag fick för mig att sy dregellappar då det går ut väldigt just nu pga tandsprickning och de är inte alltid så billiga heller men jag sydde en och sen har det liksom inte blivit mer. MEN nu blev jag inspirerad av dig, tack!

  Ha ett gott nytt år!
  Kram

  2011-12-30 kl 22:33

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.