Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

byebye 2011

2011-12-31 @ 18:37

026

Julafton – Vincent har nosat sig till att det är hans julklappar!

076

Juldagen – Vincent omgiven av julklappar och vilar sig innan det är dags att ta itu med dem.

034

Julklappen från farbror Viktor & Tonya – den är väldigt uppskattad!

082

Julklappen från farmor och farfar. Lite instabilt hittills men…bättre och bättre dag för dag!

Nu börjar det bli dags att avtacka år 2011, året då vår lille prins kom till jorden. Nu har de där vidrigare minnena börjat blekna och jag känner mig starkare och gladare för varje dag, Vincent är lätt det bästa som hänt mig. Eller – Artur är ju – för utan honom hade det inte blivit någon Vincent alls! Killar – jag älskar er så innerligt! Puss puss på er – cheluvka ”tjeluddka”!

Jag är så tacksam för att jag fick en frisk liten kille, och att allt gick bra under graviditet och förlossning. Hela 2011 gick faktiskt som en dans – kanske med lite skoskav vissa delar och ibland lite i otakt, men inga större problem. Jag fick den bästa presenten när jag fyllde 35 (aoooch) – nämligen att alla vänner kom och firade mig trots att vi inte träffats på något år i vissa fall.

Jag fick uppleva ett frieri med knägående karl och allt! (Tårögd bara jag skriver det… Underbara fina!)

Inför 2012 är mina förhoppningar och önskningar att livet ska fortsätta ungefär som innan för vår del – alla friska och glada.

Jag hoppas även att det blir året då kvinnomisshandeln minskar – att fler tjejer går direkt efter första eller åtminstone andra slaget/knuffen/hotet eller vad det kan vara. Tjejer – ni är värda så mycket bättre än att vara slagpåsar åt era sk karlar. Det finns  I N G E N  ursäkt för att de ska behandla er illa. INGEN!

”Jag började.” ”Jag bad om det.” Inget sånt 2012, okej?! Kan vi ta i hand på det? Oavsett vad man som tjej gör så ska en riktig KARL kunna stå emot, hur irriterad han än må vara. Han ska inte behöva ta till muskler för att visa ”vem som bestämmer”. (Man bestämmer väl tillsammans i ett fungerande förhållande??) Skulle du som tjej gå på ett litet barn kanske? Nej… Så varför ska det då vara okej för en stor stark kille att använda en liten tjej som golvmopp, slagpåse? Nej, snälla, låt 2012 bli året då tjejer ÄNTLIGEN står upp för sin egen rätt. Slösa inte ens er energi på att slå dem (och få mångfalt igen), ta den där ilskan, svälj den och använd energin till att packa och sätta er i en taxi till en förälder eller en vän. Eller polisen! Men – stanna inte och ta skiten. Åk! ”Because you´re worth it!”

Sen har jag ju en förhoppning till inför slutet av kommande år… Att kunna köpa en brudklänning i en någorlunda vettig storlek som helst inte börjar på siffran 4… 😉

Min sista förhoppning är att ni alla bloggare och läsare får ett riktigt kanon år 2012!

Avslutar med några bilder från årets sista promenad här i Lambohov. Puss och ….

147

158

169

175

177

188

Puzz & kram – vi ses 2012!3 kommentarer på inlägget “byebye 2011”

 • emeliecabezos

  vilka härliga bilder!!! ja visst var det sjukt snyggt sminkbord?! ska ner o dreggla lite idag igen.. butiken ligger utanför vår port 😉 plus att vi nu MÅSTE köpa nya sovrumslampor då killis tog sönder den ena igår och johan den andra för ett par månader sen haha. det är ju fint att blanda nytt och gammalt, säg det till din sambo, han har ingen koll 😉 vi kör ganska modern stil i vår lgh som är sekelskifte med kakelugnar, stukaturer osv. det blir as-snyggt o bryta av med moderna plastmöbler men ändå ta in ngn gammeldags lampa eller som vår träsoffa i sovrummet tex.. snyggt att blanda helt enkelt :)

  2012-01-05 kl 11:17
 • En liten

  Vilka jättefina bilder!!!

  2012-01-05 kl 15:28
 • Deer

  Fina Bilder :) Harpan övar oxå på att sitta i stol, det går bättre och bättre :)

  Pöss

  2012-01-05 kl 15:54

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.