Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Vinterprommis

2011-12-31 @ 13:39

Årets sista promenad är det dags för. Har tyvärr varit FÖR duktig och gått långpromenader nästan varje dag i mellandagarna och innan dess tränade jag och den stora älsklingen varje kväll, och jag KAN ju bara inte lära mig att lyssna på min kropp. Gör det ont tycker jag snarare att jag är duktig och kör lite till… fast det är skillnad på smärta och smärta. Så nu har jag gett mig själv så förbaskat ont i ryggen att jag bara vill ligga och guppa i varmt vatten nånstans. Kan knappt lyfta min lilla sötis ju – hur värt är det??? (Svar: inte ett skit, han som är så söt och go!) Visst, armarna börjar kännas som nåt annat är härsket sladderfett, rumpan, låren och magen med, under ”guppet”. Men man ska kanske hålla sig till en sån nivå på träning att man slipper halta och inte kunna röra sig på flera dagar? Visst är det så? (Jodå, jag vet. Utom just när jag tränar. Då är ”fröken duktig-endorfinerna” igång och triggar mig.)

-6°c för ett tag sen, just nu hävdar termometern -3°c, så det gäller att passa på. Artur ska ha Vincent i Babybjörnen så att vi kan gå lite mer normalt. Får se hur det går – min rygg har senaste dagarna krävt vagnen som stöd. Har lovat min mamma att skaffa tid hos doktorn efter nyår, för det känns som att det kan vara nåt som hamnat lite snett efter den enorma bebbemaggen och viktökningen, och kanske ligger nån nerv i kläm, och det är för det min känsel vägrar att återkomma i benen. Kan ju vara värt att kolla, och kanske få remiss till en sjukgymnast som kan få mig rörlig igen. Jag som körde yoga så ofta förr och var riktigt vig kan ju inte ens knyta skorna längre…

Tajm to go. Och sen börja förbereda kvällens  middag:

Förrätt: Gratinerad hummer

Varmrätt: Fläskfilé med ugnsstekt potatis och jordärtskockscréme

Dessert: Bärgino med kokosglass

Dryck: lite mousserande vin och massor med bubbelvatten – är nämligen konstant törstig.

Puss på er!!

Bild lånad från Lelesvärld.blogspot.comKommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.