Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Sover!

2012-01-02 @ 10:01

Wow… vaknade imorse av att sängen var tom. Tog ett tag innan jag hörde att Artur höll på att fixa frukost. Tittade i spjälsängen – och där låg Vincent hopkrupen på sidan och snusade så sött. Han hade sovit hela natten, från elva till åtta. Han vaknade när Artur skulle gå till jobbet, ammade lite, la av ett rejält bajslass, käkade lite till och sen busade han en timme. Nu är det tajm out igen. Söta lilla fining! 😀

Ska passa på att kika runt lite efter en dyna till matstolen och sedan – utbildningar. Skulle gärna börja plugga till hösten, så att jag kan få ett jobb. Är  S Å  jävla less på att få frågan ”Har du fått nåt jobb ännu då? Dina föräldrardagar är ju strax slut, vad hade du tänkt göra sen?” Grrr… strax slut?? Han är  F Y R A  månader!

Förresten – är det någon som var arbetslös när ni fick barn? Hur har ni gjort när pappan tagit pappaledigt? Hört att vissa fått problem när de anmält sig på arbetsförmedlingen för ett par-tre månader bara och sedan fått krångla både med A-kassa och Försäkringskassan när de gått tillbaka till mammaledighet… Vi tänkte nämligen göra så i sommar, men jag lär ju vara hemma igen sen, för Vincent är ju inte ens ett år då.En kommentar på inlägget “Sover!”

  • tessan1

    Vad härligt att han sov hela natten. Det har min lille kille aldrig gjort :( Han är snart 6 månader. Någon gång händer det!! Och det ska bli underbart!
    Ja du har tid på dig att fixa jobb! Kolla utbildningar osv.
    Ha en fin dag/Tessan

    2012-01-02 kl 12:38

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.