Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Umgåtts med Emil

2012-01-04 @ 15:19

Okej, Emil och barnvagn equals no hit! Förutom stormen Emil hade jag glömt att ta med i beräkningen att det regnade igår och kanske inatt. Elljusspåret var alltså inte så mysigt som jag hoppades.

På väg dit höll vagnen på att blåsa både omkull och ifrån mig. Bra, blev en massa extraträning. Och i elljusspåret gällde det att hålla tempot för att inte köra fast. Sen fick vi motvind och phu… det var ju som att skjuta en bil! (träning: rumpa!)

Invigde åkpåse och sittinsats och det gick bra. Vincent gillade att kunna kika ut åt sidorna och var vaken runt hela elljusspåret, tills jag sprang uppför sista backarna. Vet inte om det var skumpandet eller om han blundade för att slippa se mitt illröda fejs…

Avslutade powerrundan med att gå runt en del av Lambohov så att vi fick ihop en timme. Nu ska vi gosa lite, min lilla hickfis och jag!

KRAM!

imageEn kommentar på inlägget “Umgåtts med Emil”

  • En liten

    Flitig du är som är ute trots dåligt väder!! Vi har tagit en riktig mysdag idag. Tror vi skippar promenaden helt. Latade oss i sängen till typ 12! 😛

    2012-01-05 kl 15:16

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.