Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Vinterkräksjukan

2012-01-11 @ 14:53

…tadaa…. has left the building. För den här gången, är väl säkrast att tillägga.

Men jag vill verkligen tipsa er andra om Sempers magdroppar. Dem blev vi rekommenderade att ge Vincent för att hjälpa hans mage att bekämpa dum-bakterierna i magen och oj! Där kan vi snacka effekt. Han var något bättre redan igår kväll och det gick alltså flera timmar (tre iallafall) mellan bajsblöjorna och idag ligger vi på bara tre stycken så här långt. Igår och dagarna innan låg vi väl på mer än det dubbla. (Sempers magdroppar funkar förresten för hela familjen om man är magsjuk! Annars finns de i tablettform för större barn och vuxna.)

Idag kräks han iofs lite, men det är inte så konstigt så som han hetsäter när han kommer till bröstet. Han fullkomligt kastar sig fram och attackerar. Och äter för mycket – så det svämmar över. Men det är inga mängder så det får han väl roa sig med, bara glad att han fått tillbaka aptiten!

Själv har jag haft en underlig form av VKS, utan att bli dålig om man bortser från grym huvudvärk och jääääkligt ont i magen plus totalt kraftlös. Tror jag sovit mer eller mindre sen jag blev dålig. Igår orkade jag prata lite i telefon (lite på tjejvis,,,,ni vet..timmar) med en väninna jag inte pratar så ofta med. Jättekul. Fast sen somnade jag och sov som en björn ett par timmar. Så himla skönt. Inte sovit så mycket sen slutet av graviditeten när jag inte kunde hålla mig vaken.

Trött som den idag med, men orkar vara uppe så att Vincent får leka av sig lite iallafall, även om jag gäspar ständigt. Sov förbi frukost också så borde nog kosta på mig ett mellanmål idag. Lunchen var resterna av Arturs drömgoda kyckling och feta-paj (med Bulgarisk fetaliknande ost, håll koll i ostkylen, man köper de i smala höga plåtkonserver för runt 90:-, finns bulgarisk och turkisk… jättegod. Mjukare än feta och mmmmm godare!).  Lägger till bild med mobilen senare!

image
Det här är den turkiska osten.

Ska återgå till att hinka vatten, något uttorkad idag tydligen. Evigt törstig!

Kram!!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.