Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Andra dagen på träningen

2012-01-13 @ 15:17

Jaha… då hade jag bevisat det igen då. Jag  K A N  omöjligt ta det lugnt med något. Så fort vi var färdiga imorse rullades yogamattan ut. Fattar ni hur skönt det är eller? Solen sken dessutom in genom fönstren, Vincent var nöjd (har fått en stor matta att rulla runt på bland sina leksaker så han kan träna rullningar och försöka krypa bäst han vill utan att krocka med bordsben osv) och jag kände ömmande muskler från igår. Det är ju det allra skönaste som finns, träningsvärk! Skrev igår att jag skulle träna varannan dag. Men……. sen såg jag Biggest Loser igår och kände att vaffasen, om jag kör varje dag hinner jag kanske bli av med liiiiite till innan dopet. Och hur skönt vore det inte? Varje hekto som försvinner är ju bonus! Så, jag bestämde mig att om jag inte har ont någonstans där jag inte borde ha ont (höfter/rygg eller axel) så ska jag köra varje dag, om jag kan för Vincent. Han går ju självklart först!

Nu är det dags för dagens crosstrainer-nötning. Har en playlist på Spotify som gör det roligare – träna utan musik är INTE kul! Ni kan också köra den, om ni vill; Ultimate workout hits 2011 2. Den börjar med Vincent favvolåt; Move like Jagger. Brukar hålla honom stående i mitt knä och sjunga den och oooooj så han skrattar. 😀

Imorron är det dags för att slinga håret igen, tänkte ta både lite ljusa och några mörkare. Men lite nervös – de blev lite för ”guldiga” innan (läs: orangea…. huuuu), vilket är förklaringen på varför jag oftast slingat/blekt mitt hår själv. De tar för givet att mitt här är typiskt svenskt, trots att det är tjockt som tagel. Sen blir frisörerna ofta nervösa (en del rent otrevliga) när resultatet är långt ifrån det de siktat på. Och så försöker de sälja på mig silvershampo efter silvershampo, men jag tycker nog att man ska få ett bra resultat redan hos frisören och SEN underhålla med silvershampo. För nästan två papp tycker jag att man borde det??

Trevlig helg alla!

KramKommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.