Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Hos frissan

2012-01-14 @ 10:58

image

Damn, så schnygg jag är i slinghätta…. De blonda slingorna är på plats och nu lägger vi några mörkblonda, sandfärgade i underhåret och minskande gradvis uppåt. Spännande! Kul när man vågar lita på sin frisör och verkligen kan dividera fram och tillbaka om hur man vill och tänker. Så, slingorna har samma färg som de mörkare jag la i somras. Tanken är att jag ska se lite mer solblekt ut och mindre kemisk. 😛

Vill ju vara en snygg mamma i kyrkan om två veckor, ifall släkt och vänner sitter med kamerorna redo.

Har ni känt vilken härlig dag det är, iallafall här i södra delarna. Det kändes som en tidig sommarmorgon när jag gick hit strax innan nio, trots ett par minusgrader. Sjöng högt ”It’s a beautiful day” …ja, högt i huvudet alltså. Oh, så skönt det kändes!!! Härlig härlig vårsol, klar himmel och härligt fågelkvitter!

Önskar fina er en härlig dag!
Puss!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.