Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Spa-baby

2012-01-14 @ 17:05

image

Våran finaste har badat, och då blir man så här glad. Nu väntar en helkroppsmassage med Weleda baby värmande olja med ringblomma. Han älskar den efter badet, förmodligen för att han snabbt blir varm igen och för att den doftar ljuvligt!
Använder även deras zinksalva i rumpan nu efter magsjukan. Bra grejer!

Själv ska jag sova lite. Blev tre timmar hos frissan och därefter två kortare promenader i solen. Nu har vi nyss käkat LCHF-mat; köttfärslimpa med gratinerad blomkål. (Haha… bloggar på mobilen o fick spännande ordförslag; käkat=kåtat, gratinerad=generad och blomkål=blomkåt… Vill tillägga att det INTE kommer av mina tidigare inmatningar.)

Trevlig kväll!En kommentar på inlägget “Spa-baby”

  • therese1

    Trevlig kväll du med! Fin ny header!

    2012-01-14 kl 19:32

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.