Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ledsen bebis

2012-01-17 @ 11:26

Idag är Vincent förkyld och megagnällig och trött. Stackars liten! Inte ens krypträning var roligt utan han ville upp till mamma. Inte hunnit med dagens yoga än, för själv är jag dessutom dödstrött. Så pass att jag lyckades slumra till på golvet när jag försökte leka med Vincent.
Men dagen är lång. Hinner jag inte nu när jag är ensam kan jag göra det ikväll när Artur är hemma.
Annars går inte jorden under. Jag här ju faktiskt gjort något varje dag sedan i torsdags. :-)

Har inget emot att mysa med jordens finaste mirakel en dag. 😉

Update på förlossningsdepressionen:
Sedan nyår har det känts bättre och bättre. Kanske beror det på att Vincent inte är lika ömtålig nu när han är stabilare i nacken. Till viss del spelar det iallafall in. Men… jag oroar mig fortfarande och tror att det värsta ska hända hela tiden.
Jag reagerar helt annorlunda nu när han blir det ledsen. Mitt hjärta svämmar över av medlidande och jag gör allt för att han ska bli glad och nöjd. Tror att lyckan av att höra hans första skratt läkte mig till stor del. Jag hoppas att det ska vara bakom mig nu, men jag räknar inte med det. Vet att det säkert kan komma jobbiga dagar, men det gör inget. För nu vet jag att det kommer fler skratt, fler pussar och att de är värda att väntas på!
De är värda ALLT, Vincent är värd ALLT!3 kommentarer på inlägget “Ledsen bebis”

 • therese1

  Det låter fint tycker jag. Är också en som oroar mig, tänker det värsta :( Men det känns bättre nu när lillen är lite större :) 6 månader denna vecka. Sedan är det väl så att man alltid kommer att oroa sig, som mamma. Antar jag. Kram

  2012-01-17 kl 21:01
 • therese1

  Det låter fint tycker jag. Är också en som oroar mig, tänker det värsta :( Men det känns bättre nu när lillen är lite större :) 6 månader denna vecka. Sedan är det väl så att man alltid kommer att oroa sig, som mamma. Antar jag. Kram
  tessans-dagar.blogspot.com

  2012-01-17 kl 21:02
 • therese1

  Oj blev visst 2 inlägg 😀
  God natt :)

  2012-01-17 kl 21:04

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.