Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Testkörning

2012-01-17 @ 14:35

image

Idag verkar inget vara bra för gullungen. Så, jag satte ihop gåstolen som han fick i julklapp av mormor och morfar. Inte för att jag menar att han ska lära sig gå, men han vill bara stå upp och jag orkar inte hålla honom så hela dagarna.
Han gillade den. Framförallt att han kunde få ut musik ur den – själv!

Körde ett varv och hamnade framför spegeln… wow! Vilken kille han såg!

Nu verkar han faktiskt äntligen vara på väg att somna. Övertrött.nu

Jag är fortfarande lika trött, fattar inte varför. Tror det blir sängen för mor och son nu. Zzzzzz…En kommentar på inlägget “Testkörning”

  • emeliecabezos

    du.. din orkidé-kommentar.. jag tror jag vet vad jag gjort för fel 😀 jag har ju fan öppnat fönstret ibland när det var it snorkallt ute! där har vi det! hehehe. hoppas jag iaf, ska nog vattna dem imorogn. var ehh ganska länge sen. ( minns inte när)… kram!

    2012-01-18 kl 0:54

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.