Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Snälla, hjälp oss!

2012-01-20 @ 09:05

Vår fina knasunge har snurrat över till mage hela natten och han ligger alltså med ansiktet rakt ned i madrassen. Inte bra! Dessutom sover han så djupt att han inte vaknar.

Nu har jag sovit ca 2 timmar per dygn och hade verkligen hoppats få sova inatt. Istället har jag fått vakta och vända tillbaka honom. Dessvärre orkade jag inte hela natten utan måste ha däckat totalt runt fyra, och då passade han på igen. Som tur var märkte sambon det, själv hade jag inte hört nåt.

Att låta honom sova på mage känns ju inte som något alternativ eftersom han inte har kommit på att han ska vrida huvudet åt sidan.

Igår kväll när han lekte på mage kräktes han och låg kvar med mun och näsa i spyorna, så det känns verkligen jätteläskigt.

Andningslarm kanske vore nåt, men vill ändå få honom att inte ligga så…

Tips och råd, tack snälla!!!En kommentar på inlägget “Snälla, hjälp oss!”

  • therese1

    Jobbigt!
    När Gustav, min son som är 6 månader nu, började vända sig på natten, när han var 3 månader ungefär, sa de på bvc att det var ok att han låg på mage. Han ligger dock med huvudet på sniskan. Jag skulle skaffa ett andningslarm om jag var i dina kläder samt när han somnat vända till rygg. Förstår att det inte går att ha koll på när han vänder alltid. Andningslarm är säkert bra. Lycka till! Tessan
    http://tessans-dagar.blogspot.com/

    2012-01-20 kl 18:05

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.