Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Eeeh? Mina cm tillbaka tack!

2012-01-24 @ 10:08

Det har hänt nåt riktigt skumt.

Först trodde jag att min käre sambo skämtade med mig. Men igår på BVC fick jag det bekräftat. Jag har KRYMPT! Sedan gymnasiet har jag varit 170 lång och det var inte så länge sedan jag mätte mig, det var när jag gick på sjukgymnastik sist. Jag var verkligen 170.

VARFÖR är jag bara 165 nu då? Kan man krympa 5 cm? Min fundering är ju att jag också har grymt ont i ryggen, så kanske är jag sned i ryggen eller har fått framtippat bäcken, som en kompis brukar få. Vet att hon då blir jäkligt mycket kortare. Borde nog kolla upp det där. Tänk om de stoppar mig i tullen – passet säger 170 cm…

Någon som varit med om nåt liknande? Berätta!2 kommentarer på inlägget “Eeeh? Mina cm tillbaka tack!”

  • En liten

    Jättekonstigt! Pratat med nån ryggknackare och kollat om de kan kolla igenom din rygg?

    2012-01-24 kl 15:19
  • pilla82

    Min mamma har ryggproblem och på grund av detta har hon krympt från 172 till 168..

    2012-01-24 kl 19:38

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.