Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Hedningen

2012-01-28 @ 23:45

image

Så här gosigt gott sover vår hittills odöpte son efter sitt första riktiga restaurangbesök och första träffen med hela den svensk/bulgariska familjen.
Vi åt gudomlig trerätters på Bäcka Herrgård. Vi var: Vincent, Artur o jag, mina föräldrar, Arturs mamma med make, Arturs bror med sambo, Arturs moster med pojkvän, Arturs kusin med pojkvän. 13 personer in alles.

Så trevligt att vara där. Lika trevligt att träffa alla samtidigt; mina föräldrar bor ju här och bortsett från Arturs mamma o make bor alla i Stockholm. Första träffen med dem för mina föräldrar dessutom.
Och jag säger bara: Oj, vad jag älskar min nya stora familj!!!

Vilken tur jag har haft som träffat en sån helt perfekt kille, fått universums bästa bebis med honom och sedan dessutom alla dem på köpet!

Och Vincent… vilken duktig kille. Han var glad nästan hela tiden. Åt en flaska, kräktes lite och var ledsen en stund men somnade sedan och sover så här gott nu i coola Takida:bodyn. Imorrn blir det vit dopklänning istället för döskallar! 😉

Kramar från en lycklig tacksam Mi!En kommentar på inlägget “Hedningen”

 • sawiik

  Han har lika skön sov stil som vanligt! 😀

  Härligt att känna så! jag är oftast less på Jannes föräldrar & bror. Visst de är snälla & så men Jannes mamma kan inte vara tyst i 1 sek & Jannes pappa är deppig. Jannes bror har jag inte tyckt särskilt mycket om sen han skällde ut mig för ett par år sen & klankade ner på mig då jag varken hade bil eller jobb. Som om det var hans problem! Janne stod dessutom bredvid och bara lyssnade medan jag försökte försvara mig och efter en stund bara grät.

  Kommer fan aldrig glömma att Janne inte stod upp för mig. Vissa saker som hans bror klagade på var att vi bytte möbler och köpte nytt vilket i hans ögon var helt onödigt och oekonomiskt men det var ju inte bara jag som ville det utan Janne också.

  Haha, nu blev jag visst lite irriterad. Får tänka på nån annan istället som är äckligt snygg och inte kan lämna min hjärna!

  KRAM

  2012-01-29 kl 0:05

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.