Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Smakisförsök

2012-03-01 @ 17:06

Idag är det inget som är riktigt bra. Vincent vill inte äta, inte sova… Försökte göra saker och ting lite roligare genom att låta honom själv gegga med sina smakportioner. My BAD! Igår gick det riktigt bra med smörgårsrån, han svalde knappast nåt med han tuggade. Idag var det ett flygplan? Jordgubbe i Umami gick bra ett par sekunder… sen var det roligare att försöka mosa ut innehållet och smeta överallt. (Shit, de är snabba de små filurerna!) Eftersom han verkligen borde vara idiothungrig som inte ätit sen elvatiden tänkte jag okej, skeden är ju hans fiende nummer ett, tydligen. Jag matar lite ersättning med den och ser om det funkar…

Sa jag snabb??? Jag höll den lilla skålen med ersättning på säkert avstånd men tydligen lutade jag mig inom räckhåll exakt så lång tid som krävs för en liten halvårskille att dänga till den så att innehåller dränker honom, mamma och Hokus Pokus-stol. Sedan var leken – och matkriget igång. Eller kriget – jag var Schweiz och neutral. Lät honom hållas! Kan ni förstå det? JAG, städnarkomanen som kan storstäda mitt i natten för att jag annars inte kan sova ordentligt. Jag satt där och lät ersättningen droppa från unge och matstol rakt ned på golvet. (Nog är det träning varje gång man höjer pulsen? I så fall räknas det där som ett Vasalopp.. eller nej, hela Svenska klassikern, banne mig!)

Nu är kläderna tvättade, golvet torkad och busfröt har nya kläder på sig. Phu. Om tre, fyra timmar kommer det hem en pappa här. Då ramlar jag i säng. Att ha ”vilodag” var jobbigare än att träna.

002

Lägg märke till pölen under stolen också… synd man inte har katt?!

004

Kan något ätbart faktiskt ha hamna i munnen?

011

Mamma – det här är roligt…

013

..men maten smakar skit!

018

Och ersättningen lägger jag här ifall jag behöver den sen, okej?Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.