Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Uppvärmning

2012-03-02 @ 16:58

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=osXXpjYltrY[/youtube]

Ja, vad ska man säga? Min lilla rocker det där. Han värmde upp med Danny iofs, men sån här fart blev det när det blev Dynazty – Land of broken dreams. Haha.. och då var han redan helt svettig efter de andra.

De vi hoppas på imorgon är; Dead by April, Danny, Dynazty, Loreen, David Lindgren, Mimi Oh, Ulrik Munther, Hanna Lindblad… Ja, ni ser ju. Vi gillar dem alla, fast favvisarna är nog Danny och Loreen.. eller .. Loreen och Danny… och Dead by April…

Fasen, imorron blir det spännande! =) David Lindgren förresten – äntligen nån som kan ta över efter Alcazar! Tjooohoo. Jadå, jag är inte BARA hårdrock. BRA musik är BRA, helt enkelt. Faktiskt, och nu blir jag väl bannad, men sååå satans dålig var väl inte Ranelidlåten? Jag menar – hans insats var ju rätt.. host.. onödig? Överskattad? Men Sara Li var ju okej. Fast jag tänker ju bara ”Sarah Leeee…the fun way of cooking” – reklamen för pizzasatser att göra själv. hehe.

Vet ni vad? Nu är det dags för 5.7 km powerwalk igen! Den här TILLFÄLLIGA platån ska övervinnas, besegras – lämnas. För evigt!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.