Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Petskydd!

2012-03-06 @ 15:50

image

Ursäkta det suddiga fotot… men jag hade just släppt ned busfröt på golvet och snabb som vinden var han fram till närmaste eluttag. Med trasiga petskydd, så klart. Måste skaffa NU! Har redan slitit bort honom från digitalboxen fler gånger än jag orkar räkna. Nu har jag byggt in den med en stol så den borde vara säker ett tag.
Sedan är det alla andra lösa sladdar…. suck! Inser att det får vara med små myslampor i fönstren nu. Sladdhärvorna är vad Vincent kallar smågodis just nu. :-/ Och vi har så få uttag att vi måste ha en delningsdosa vid varje…  But no more!
Fan vad arg han är nu för att han inte fick pilla in fingrarna i det där spännande på väggen!!!
Lekhage!?Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.