Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Men fy FAN… yoga? BARNMISSHANDEL!

2012-03-07 @ 09:46

Läste detta på Madeleine Ilmruds blogg nyss, och vill dela med mig till er också – med risk för att förstöra dagen för er.

Men kolla idiotkärringen – som kallar detta för yoga!

Som sagt – känsliga tittare, ni är varnade!!!

Och som Madde skrev; detta får Anna Wahlgren att verka harmlös.

Usch. Jag är fortfarande illamående och tårögd. VEM gör så mot ett barn? Vem gör så mot ett BARN och säger att det är hälsosamt – för BARNET? Borde den där människan gå lös bland människor? Och hur i h-vete är man funtad om man glatt överräcker sin baby till henne, som en kvinna gör i filmen? (Klarade inte att se hela, då skulle jag tvingats köpa nytt tangentbord till min älskling då jag skulle ha kräkts över detta…)

Nu tar jag min lilla gofis och lägger mig en stund och snusar på honom! INGEN jonglerar med min bebis!!!!En kommentar på inlägget “Men fy FAN… yoga? BARNMISSHANDEL!”

 • mymamma

  Jag såg också videon tidigare idag…

  Man ser ju att barnet är rädd och gråter och försöker klamra sig fast för att den tror den ska ramla.

  Och tänk vad ont barnet har! Benen och armarna klarar inte av huvudets och kroppens vikt. Bebisen spänner ju sig för att den har ont.

  Jag blir så arg och jag LOVAR att om jag möter någon person som utför dessa typer av misshandelsövningar så kommer den personen och ångra sig MYCKET!

  2012-03-07 kl 21:05

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.