Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ner mer!

2012-03-07 @ 09:25

Äntligen har jag lämnat det där stiltje-stadiet bakom mig. Yeah! Imorse sa vågen 78,6. Fortfarande en mindre elefant, men åh så skönt att se att det rör sig. Blev en promenad på över 7km igår kväll också, trots idiotkyla. Hur kan det komma sig att en hel vinter kan två minus kännas milt och sen får man vårkänslor och vips är två minus helt ofattbart kallt? (Hade vinterjacka på mig så det är inte så att jag hade jeansjacka direkt.)

Har insett att eftersom min beställning från H&M är restad till APRIL är nog det läge att ändra storleken på kläderna  – 46 borde kunna vara för stort då. Och annars så står det väl inte på förrän de är det iallafall. Frågan är… vilken storlek ska jag ta? 44? 42? H&M är ju inte direkt tilltagna i storlek…. Får se. Orkar inte fatta beslut just nu. DÖD! Vincent, den lilla ängeln, har vaknat runt fyra och gnällt senaste morgnarna. Bara smågnäll i halvvaket tillstånd. Fått tutte vid sextiden, men gnällt vidare. Och det drar ihop sig till fullmåne = insomnia för mig. Så nu ser jag ut som att jag blivit överkörd av en hel militärkonvoj. Ögonlocken ser ut som Jamie Olivers läppar. Ingen idé att försöka snygga upp mig utan jag håller mig gömd tills det blir mörkt istället. 😉

Såg ni ”Efter tio” igår? Var det någon mer än jag som blev totalt förälskad i Karin Säbys underbara vår/sommarkollektion???

Säby / Dress no 10 Säby / Dress no 9 Säby / Dress no 5 Säby / Dress no 4

Idag kommer jag att sitta och dregla över dessa och sjunga ”om jag hade pengar”…. För ni vet ju… jag lägger inte 1500:- på en klänning just nu.. jag sparar ju till en ANNAN typ att klänning.. 😉 Förresten – kanske ska dregla över såna istället?? Det ger nog mer… (Om jag hade pengar…nana nana nanaanaaaa….)

Nästa vecka lovade de att värmen kommer tillbaka förresten!

Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.