Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Drömmen

2012-03-27 @ 10:09

Tänk om man kunde få TVÅ nätters sömn. Alltså, somna på kvällen och vakna på morgonen – sammanhängande, två nätter i rad. Då kanske man skulle kunna börja fungera som människa? Eller har man för alltid lämnat det stadiet nu? Den tänkande människan? Den som kan tala, utan att blanda ihop orden och staka sig?

Vincent (och alltså jag) har sovit väldigt oroligt inatt. Artur tog upp honom när han gick upp för att äta frukost, som han brukar. Jag passade på att sova då. På riktigt. Han kom in sedan med en trött mätt unge som behövde sova – som han alltid gör på förmiddagen. Men inte idag. Han gnällde och snurrade och snurrade och snurrade. Ibland höll han på att somna och jag jublade – då åkte ögonen upp igen.

Jag har ammat, stoppat om… sjungit vaggvisorna som BRUKAR funka. Han har varit millimeter från att somna – och ögonen har flugit upp. Nu sitter han i gåstolen och sjunger glatt – och ser helt dödstrött ut. Och här sitter jag. Med grillspett i ögonen så att de inte ska åka ihop och fastna ihop för alltid. Hur trött kan man bli? Börjar kännas som ett experiment faktiskt. Vad händer när man passerat trötthetsstadiet??

Tröttheten visar sig på vågen också. Det händer INGET. Iallafall inte positivt. Upp upp bara, och sedan liiiiite ned. Och upp igen. Känns riktigt jävla tråkigt! Börjar ge upp – trots att det inte är något alternativ. Men hur sjutton kan man gå upp när man äter runt 1000kcal/dag och går ca 8km dagligen och dessutom tränar 2-3 ggr/vecka? Om jag ska dra in mer på kalorierna nu så återstår vatten och gurka och hur normalt låter det??

För f… Jag vill bara få sova!!! Snart tankar jag flaskorna här hemma och sticker till nåt jävligt avlägset hotell, betalar en vecka, låser in mig en vecka och sätter väckningen på mobilen på ”en vecka”. DET vore väl lyx?

Hur gör de, alla Familjen Annorlunda-människor? När sov de sist?

Nu – eftersom det inte blir nåt annat, kommer jag att våldföra mig på kaffemaskinen. ZzzzzKommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.