Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Oj…

2012-03-28 @ 11:05

Vilken skillnad – vi har sovit till tio idag. Fast Vincent var ju uppe med Artur och knasade lite imorse, och så var han vaken mellan tre och halv fem också och ville leka dag. Jojo, det var såååå välkommet av det övertrötta mamman. Eller hur var det nu? Krypövningar i sängen är tydligen roligast när mamma och pappa vill sova. (Det där lägger jag på listan över saker att ge igen för sen, så när jag har en trulig tonårsson som druckit lite för mycket folköl första gången, så ska jag vara ovanligt morgonpigg och storstäda hans rum, lite extra högljutt. Hehe.)

(Ensamma mamman)

Ungfär i det där läget kommer jag alltså att ställa fram dammsugaren, golvmoppen och vad man nu använder för hightech-städmateriel om tjugo år (för inte ska väl min lilla skrutt dricka före det?? *vissla*)

Nu ska ni inte tro att jag ÄR hämdlysten, men visst känns det lite roligare att smida såna planer när man ligger där klockan tre på natten med tung bultande huvudvärk för att man inte sovit sen man var i vecka…öh… tre – sedan började jag ju kräkas. Det är banne mig snart 16 månader utan riktig sömn. (!)

Det senaste min lilla solstråle har kommit på är att börja ”leka med maten”. Inte det där kladdiga ni andra får uppleva – då han fortfarande totalvägrar smakportioner. Nej, han ska uppfinna det Nya Perfekta Sättet Att Amma. Man borde kunna göra det krypande, har han kommit på. (Nej, det funkar faktiskt inte så bra, han sätter i halsen och blir sur, fattar tag i sin trötta mor och bestraffar henne med en redig nippletwist.)

Och nippletwists gynnar på intet sätt amning, vill jag meddela er. Det gör bara jävligt ont!

Apan på bilden är inte apan i berättelsen… Trots en slående likhet.

Nåväl, efter en hel del knölande runt i sängen, nippletwists och olika utrop från barn och mor fick Knytt åka ned i spjälsängen igen. ”Sprättmack” kallar mormor och morfar honom när han inte kan ligga still.

Jupp. Han sprätter verkligen runt där i sängen. Vägrar ligga still, för hemska värld – man kan ju SOMNA!

Efter ett bra tag – strax innan vansinnet drabbade mig – så bestämde han sig för att dra ett djupt andetag och säga SNARK. Sen sov han.

Fast – inte vet jag om det var så mycket bättre att ligga mitt mellan två snarkande älsklingar?

Sova fick vi iallafall. Och idag känner jag mig väldigt mycket mer mänsklig än igår. Tog en macka till min VLCD-shake idag, för att slippa riskera att känna mig svimfärdig och slut. Macka med ett ägg (stekt utan fett) med MASSA chiliflakes på och en gnutta majo fick det bli. Inte sååå jäkla hälsosamt, men vill inte må som igår. Idag ska jag försöka träna också.

Nu är det om Titanic på TV. 100 år sen hon sjönk.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.