Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Stackars lilla söta Knytt

2012-03-28 @ 11:17

Vincent har varit smågrinig och stingslig hela dagen. Tänderna som bråkar igen, antagligen. Nu är det nästan omöjligt att se om det syns nåt då han har tungan ivägen precis överallt och hela tiden, men tror mig ana två vita saker i underkäken…

Vi lyckades ta igen lite förlorad nattsömn mellan 13-15 och efter det var iallafall Vincent gladare. Jag är fast i zombiemode.

Skrev till Artur att jag tänkte hoppa dagens promenad, men fatta… Jag kom ut! Det var nästan 17 grader och sol ju. Och jag såg vitsippor! Hurra! Snart är skogarna här täckta av dem igen. Härliga vår!

Hemma åt vi varma mackor, kände att zombiemode kunde bero på att kroppen får lite för lite bränsle till vad jag gör av med. Blev grillmackor, så ingen kaloribomb iaf, och stor sallad till. Gotti!

Vincent blev allt mer gnällig och ledsen så vi bestämde att ge lite Alvedon så han skulle kunna sova. Bra idé… Min, så klart, jävla Einstein… Han gillade inte smaken och drog ned det fel. Och trodde han skulle dö, lilla älsklingen. Så hemskt för honom. Vet inte hur länge han kraxade och hostade och skrek… Till slut somnade han helt rödgråten mot min axel. Vågade inte röra mig, han har aldrig somnat så på mig, nämligen. Bara på pappa. Så nu, med väldigt dåligt samvete får jag äntligen krypa till kojs, jag som skulle lägga mig tidigt.

Natti!!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.