Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Gräsänka en hel kväll

2012-03-29 @ 16:10

OJ… vad ska vi ta oss till ikväll?

Dagen har ägnats åt att fortsätta med det jag inte hann igår; dammsuga och torka golven. Vincent älskar att ligga och slicka på golvet, så av någon anledning känns det bäst om de är rena!

Har hunnit tvätta två maskiner också. Och börjar att kolla utbildningar/kurser att gå medan jag är mammaledig. Den som mest tilltalar mig är så klart inte på heldistans, utan kräver rätt många träffar i Väddö – lite långt härifrån. FASEN! :(

Har försökt så länge att hitta någonting som ligger inom alla de olika yrken jag haft, och passar in, som kanske ringar in det lite grann. Det är inte lätt.

Börjat fundera på kostrådgivare; hälsa, hjälpa människor, kost/mat, träning… mänskliga kontakter. Då finns det en folkhögskoleutbildning till KostCoach på Väddö folkhögskola som passade. Men, inte just nu, uppenbarligen. :( Finns flera, så jag får sätta mig igen och lista dem på papper tror jag, och stryka alla som inte passar. Det ska ju gärna vara något som har fortlöpande intag också, som MiROi, där mycket drar igång varje måndag.

Ska mata lilla älsklingen nu och träna lite. Äntligen fått en nedgång igen! TJO!!

Inte mycket – men varje litet tapp nu är helt underbart efter en låååång tråkig platå. Usch för den!

Ikväll är samboälsklingen ute med jobbet, de ska avtacka någon som slutat. (Borde de inte ut typ varje dag då? Många som slutar…) Jaja, försöker hitta fördelar med att ha hela kvällen för oss själva. Fjärrkontrollen är MIN MIN MIN – om inte Vincent hittar den då. Varför är det den bästa bitleksaken på jorden för?

Vad är på tv ikväll då? Jo, finalen i Biggest Loser Sverige. Det var Biggest Loser som fick mig att ge mig FAN på att klara att komma ned i vikt. Så, helt klart att jag måste se hur det gått. Ser ju i reklamen att det gått G R Y M T bra för dem.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.