Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

SNÖ!

2012-03-30 @ 17:13

Jodå… det har snöat av och till här i Linköping idag. Och SMHI är inte snällare än att de lovat oss 4 jävla cm av den vita skiten imorgon. Jag har bestämt mig för att låtsas att det är blomblad som singlar förbi. Förnekelse är det väl inget fel i? 😉

Snart kommer älskling hem, då ska vi hitta på nåt nyttigt gott till kvällen och fylla på blöjförrådet här hemma. Samt – hämta ut mitt paket från BonPrix – bland annat en RIKTIG BH. Alltså ingen sladdrig vidrig amningsdito. Utan en med stöd. Så kanske min rygg får en chans att räta upp sig igen. Om den passar. Ingen aning om storlek längre, men på superrea vågar man chansa.

Nu ska jag gosa med min gosbit som vaknade efter eftermiddagsluren!

Go helg på er alla!!!2 kommentarer på inlägget “SNÖ!”

 • sawiik

  My GOD! Snö!?! Hoppas den håller sig ifrån här. Vill inte ha för 5 öre. Tillräcklig klädångest som det är så att gå tillbaka till varmfodrade kängor och vinterjacka lockar inte alls. 😉

  Hehe, jag kanske skulle köpt en ask med lakritspipor till dig & skickat på posten? Lovar fixa det nästa gång jag besöker Ullared!! 😉 Har några kvar & blev fan sugen nu, får nog smita ner & ta en sen…

  Ja, mensen är hemsk. Jag blir som ett monster som skriker som en tok och vill äta upp allt godis i hela världen. Tur det är ”bara” en gång i månaden… Blä!

  Jo, det känns bra med flytt. Vill inreda & fixa reda nu, haha. Hur Janne känner det vet jag inte, han säger aldrig hur han känner & då blir jag ju bara mer säker på att jag gör rätt. Orkar inte dra ur allt jag vill veta.

  Kram!

  2012-03-30 kl 21:51
 • sawiik

  Ps. Självklart måste du ha 1 par converse om jag har 3 😉 Du kan fynda på Tradera, det gör alltid jag!!

  2012-03-30 kl 21:52

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.