Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Yes… upp en nivå

2012-03-30 @ 17:06

Nu jäklar, då var man level 12 på Fitocracy. Tro mig – bästa sättet att komma igång med träningen. Det är nästan omöjligt att hålla sig stilla en dag. Tror jag haft TVÅ totala vilodagar sen jag började, och då var det inte för att jag ville, utan för att jag verkligen inte orkade ens ta en promenad.

Det var grannarna som ”lurade” med mig. Det är lite som en onlinespel – och jag AVSKYR onlinespel (utom Angry Birds och WordFeud, men eftersom jag gillar dem räknas de så klart INTE. hehe. Men de jämförde det dessutom WoW, som jag får mässling och skoskav av att höra talas om…)

Vad man gör? Man tränar, vad man vill, och lägger in det på hemsidan, och får poäng utifrån vad man gjort. Och så finns det utmaningar man kan ta sig an, de är lite grabbinriktade tycker jag. De flesta kräver skivstång eller chins-stång. Men det gör inget – det är kul även utan de grejerna.

Sedan är det uppdelat i nivåer, så att man ska bli sporrad att köra liiiiite lite mer. Idag när jag kört ett lite lugnare pass, har sjuk träningsvärk och minst lika sjuk halsbränna och då är det ju inte så lockande att träna… men det saknades ynka 125 poäng till nästa nivå. Då åkte hantlarna fram och tada… Nästa nivå – och på kuppen tränade jag en halvtimme mer än jag tänkt.

Sedan kan du ha followers, som peppar dig. Och följa någon som inspirerar dig, eller tävla mot någon.

Det är kul. Testa om du känner att du behövar lite extra pepp för att komma igång. Och du kan alltså träna hemma, på gym… eller nöja dig med att bara ta promenader. Då kan du använda mobilappen RunKeeper och ansluta den, så loggas det automatiskt (eller, du får gå in på sidan så söker den efter senaste aktivitet i RunKeeper).

Här kan du också bli en träningsnörd.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.