Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

TÄVLING:Snyggfransar till sommaren!

2012-04-04 @ 14:13

Woop woop – whosh whosh, så vill vi väl att det ska låta om våra ögonfransar i sommar?

Därför är jag med och tävlar hos Jenny Peura ”Deer” här på Min Bebis. Hon lottar nämligen ut ett fransserum tillsammans med Acasiashop.

Klicka in dig hos Jenny och kolla vad du behöver göra för att vara med i utlottningen. (Det är inte mycket!)

Så här står det om Forticils:

Forticils

Combinal Forticils, är en fantastisk nyhet för dig som vill ha långa, starka och vackra ögonfransar och bryn. Dr. Temts Laboratories har utvecklat Forticilis, en sensationell nyhet för dina ögonfransar.
Forticilis är en vårdande gel med silke, E-vitamin och Vitamin B5 som stärker och förlänger dina ögonfransar och bryn.

Kombinationen av silke, vitamin E och Vitamin B5 ger dina ögonfransar och bryn näring, bevarar fukten och påskyndar förnyelsen av dina ögonfransar.

Behandla dina ögonfransar med Forticilis, morgon och kväll. På bara 4 veckor ser du ett häpnadsväckande resultat. Du får starka, långa och vackra ögonfransar.

E-vitamin verkar även som en naturlig antioxidant som skyddar strået från yttre påfrestningar och skador.

Applicera Forticilis på fransar och bryn morgon och kväll. På morgonen innan din makeup och på kvällen efter din rengöring.

Källa: Acasiashop

(Men snälla ni.. jag borde få vinna – jag har snart tappat alla ögonfransar och ser ut som en gris. Så om ni inte ska tävla – håll tummarna för mig istället!)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.