Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Vid Gud – han sover!

2012-04-04 @ 14:33

Efter två tråkiga dagar för Vincent (tänder? TBC-vaccinet som gör ont? Det varar och äcklar sig iaf – precis som det ska..tyvärr.) så lägger jag ned honom i spjälsängen för att sova. Trotsar alltså typ allt jag läst om att sova på dagen. Men vad fan – det är väl ändå bäst om han sover och inte är allmänt övertrött?

Han slocknar som ett ljus direkt.

Jag hinner beställa studieinfo – har kommit på vad jag vill bli när jag ”blir stor” – sjukgymnast. Vägen dit är lång och jag har insett att det nog är värd det. Det är så nära spa-jobbet jag kan komma, men inte lika enformigt för MIN kropp. Så.. Omvårdnadsprogrammet på distans till hösten lutar det åt. OM jag blir antagen. Det var ju DET också.

Sedan hinner jag tävla hos Deer. Blogga, blogga IGEN… posta massa på Facebook.

Betala räkningar.

Falla i dvala vid datorn och drömma om solresor… (LÄNGTA!!)

Går in för att kika till min lilla pojk-törnrosa, som ligger och blinkar nyvaket i sin säng. Pussar honom, och han rullar över på sidan och somnar om.

Fattar ni?! Jag har en massa tid och jag har inte en susning vad jag ska göra med den!!

Kolla present till världens bästa älskling kanske? Han fyller den 25:e. 33. Min unga gamla man. ;-P (Ja, blir ju 36 själv den 28:e. Hur ungt låter det??)

Eller – så ska jag sätta mig och bara titta på hur otroligt perfekt han är? Och dricka ett glas vatten. Med lime.

….så får det bli.

Eller – där vaknade han. Uuuuuuuuuuuuuäääääääääääääääääääääääääääääh. Lilla hjärtat. Nu blire gos!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.