Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lyx i Blåkulla

2012-04-06 @ 12:38

image

Passar på ägna kroppen ett par extra tankar i dag. Vädret är pissregn med utlovade tio CENTIMETER SNÖ. Och, jodå. Vi är kvar i Linkan!

Just nu, efter en mild facepeeling, är det Kerstin Florian Moor Mud masque, som jag fuktar med underbara Kerstin Florian Spa Face Aroma Äkta Neroli Water. Älskar båda. Synd att det är så dyrt!!

image

Sedan ska jag se om jag vågar mig upp på crosstrainern och maxa lite igen, och köra lite ben. Efter det; belöning för kroppen…. Bodyscrub och lyxig bodylotion som jag fick som premie från Yves Rocher.

image

Ansiktet får lite godis också…

image

Elixir 7.9 från Yves Rocher är nytt hos mig. Gillar så här långt. Tycker huden ser piggare ut och linjerna mjukare. Använder YR Lifting bio day ovanpå på dagen, och Cure Solutions 24h Vitality Skin Care på natten. Ögoncrémen är Dermanords Eye Balm. Den älskar jag, som syns på den slitna burken.

Nu är det dags att skölja bort lite lera…. Ha en fin Långfredag!!
Kram ”)En kommentar på inlägget “Lyx i Blåkulla”

  • Jannice

    Jag skulle också behöva lyxa till det någon dag men det blir liksom aldrig av och jag har inga ”lyxiga” grejer heller.. Önskar att jag hade ett badkar att krypa ner i och bara njuta med tända ljus och lukta gott grejer! 😀

    2012-04-06 kl 14:55

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.