Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Godnatt my a..

2012-04-10 @ 22:47

image

Nu har vi testat igen. Vincent gillar havrevällingen. Men några timmar efter att han ätit den kommer kräkattacken. Nu kräktes han över hela sig, kudden och den precis nytvättade dynan till babygymet klarade sig med blotta förskräckelsen.

Det är ingen vanlig spya, utan det bara fortsätter och fortsätter bubbla upp som vattnet ur Old faithful… Tills allt är ute.

Det enda positiva den här gången; äntligen drog han inte ned allt och höll på att kvävas. Tack och lov!

Kvällen blev lite annorlunda mot vad det var tänkt; mor och SpyKid fick ta en dusch – bästa stället ifall han inte var färdig. Mamma blev kissad på, men det bjuder jag på, för Vincent tyckte det var roligt. (Sadist)
Middagen intogs nyss, Yoggi mini blåbär med lite keso i.

Någon annan som har upplevt samma med havrevälling? Han äter ju mat utan att kräkas, ersättningen går bra, risgröt och majsvälling.
Men detta var tredje försöket. Och sista på väldigt länge.

Natti! ”)

Ps. Det blev en powerwalk utan så mycket power ikväll i regnet iallafall. Duktiga jag! Testade regnskyddet till sittvagnen. Vincent gillade att se ut! DsEn kommentar på inlägget “Godnatt my a..”

  • Jannice

    Vi har också testat den vällingen och andra men Freja gillar inte smaken verkar det som.. Vi har börjat blanda ut den lite med ersättningen och då går det ner men hon sover inge bättre för det 😛

    2012-04-11 kl 13:09

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.