Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Första tanden!

2012-04-12 @ 18:49

Jag har sett den… En yttepytteliten tand nere till vänster. Läkarna kan ju säga vad de vill, men nog verkar det vara så att barn blir ”förkylda” och får feber när tanden bryter igenom. För efter lunch blev Vincent varm och snorade massor, ögonen illröda och när jag lät honom gnaga på mitt pekfinger kände jag att det hårda från imorse var rejält vasst. Lyckades få titta och då såg jag det lilla grynet!

Gav Alvedon (Halleluja, den här gången satte han inte i halsen och höll på att kvävas! Istället drack han som att det vore jättegott. Knasen!) och sedan tog vi en härlig PW i det underbara vädret. Det har blivit varmt, solen skiner, gräset ser så där härligt frodigt grönt ut och träden har små fina gröna löv.

Dessutom – bästa tempot sedan Vincent kom. Och – typ nio månader innan det. Vilken härlig belöning för en sån seg dag!

Nu – den där duschen jag inte hann innan. Hörs det? Jag joddlar!

Puss på er! Hoppas solen hittat er med! ”)En kommentar på inlägget “Första tanden!”

  • mymamma

    Jepp, jag förstår inte heller dedär med att ”förskylningen inte kommer när tanden kommer” men det har det gjort för min dotter Sara.

    När hon var bebis blev hon förskyld, fick feber och öroninfektion VARJE gång en tand dök upp. Man kan inte påstå att det bara ”råkade” bli samtidigt….

    2012-04-13 kl 21:25

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.