Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Stora snuvan

2012-04-13 @ 17:12

Det blev mer sömn än jag hade hoppats på inatt, iallafall. Vincent hostade och vaknade ibland, men somnade om fort och vaknade ungefär som vanligt – och var jätteglad. Väckte iallafall oss med sitt muntra kvittrande. 😀 Men ögonen är rödkantade med mörka ringar under och snoret rinner, hostan skräller och humöret är inte på topp i så långa stunder. Idag dög till och med mamma – eller, mamma var bättre än flaskan. Det var första gången sedan påsk som han faktiskt velat ammas dagtid.

HUR kunde jag längta efter att sluta??? ÅÅÅh vad mysigt det var att ligga och gosa i soffan och kika på ”Fåret Shaun” på Barnkanalen!!!

De är skitväder här, verkar som att solen skiner i hela Europa utom här? ”Åh jag måste ha retat gudarna, måste gjort nåt fel… för jag har bara regn hos mig”!?

Nu är det iallafall HELG!

Blir åtminstone en promenad av det längre slaget oavsett väder; måste sköta svärmors blommor då de landade på Mauritius i morse, svensk tid.

Ger en jämförelse:

Linköping:

IMAG0178

Mauritius:Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.