Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Heja mig!

2012-04-22 @ 18:21

När vi var ute och gick nyss för jag bara för mig att springa mellan lyktstolparna, springa mellan två – gå mellan två… och vet ni – jag dog ju inte ens! Det är SÅ länge sen jag sprang att jag trodde kroppen hade glömt hur man gjorde. 😛 Testade att springa som fasen mellan ett par stolpar och kände att woooohooo… jag kan springa en till… kanske två.

Nu hade jag mina promenadskort som är helt underbara  att gå i, men jäkligt hårda att springa i – så det fick räcka så för den här gången. Men jädrar, jag kan ju faktiskt komma tillbaka till formen nångång! Känslan nu är helt rätt – jag vill ut igen! Jag vill springa mer! Jag vill träna som fasen just precis NU. Fast – det ska jag inte. Första dagen jag känner mig frisk, men har ont i halsen. Så liiiite lugnt tar jag det.

Blir lite lätt träning senare, på sin höjd. Lite planka och armhävningar. Men OH så glad jag är. Skönt är ordet!

Kram och en stor puss till alla som inte orkar börja träna – gör det. Ni är så värda att må så här bra ni med! Hjärta er!En kommentar på inlägget “Heja mig!”

  • Jannice

    Fan vad duktig du är!! Jag provade också att springa men mina knän blev överansträngda direkt :/ Tror jag måste köpa nya skor och kanske träna upp musklerna så jag springer ”rätt”.. Jag vill också kunna flyga fram! 😀

    2012-04-22 kl 19:16

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.