Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Resa sig själv

2012-04-26 @ 19:01

Att resa sig till stående är i stort sett det enda dagarna går ut på för Vincent nu. Idag lyckades han resa sig till fullt stående mot sin gåstol. Trodde det skulle sluta i tårar, för stolen rullar ju lätt iväg, men han hade haft turen att knuffa in den i ett hörn först. OJ!!! Vilken lycka när han stod där helt på egen hand!

Han reste sig mot soffan igår kväll också och stod där och såg pillemarisk ut. Jag ser nog i blicken att där kommer vi att ha att göra bara han kommit igång att gå också. Det lyser riktigt BUS.

Nu var det väldigt jobbigt att träna så hårt idag, så han behövde fylla på med lite blandad ersättning/majsvälling och mitt i måltiden somnade han. Lilla sötsaken drömmer att han fortfarande äter!

Jag borde väl käka lite jag med… Har faktiskt dammsugit allt utom Vincents rum o datarummet. Det får bli senare. Solen kikade ju fram!!!

Sedan tar jag kvällen. Är helt sjukt trött och ska upp tidigt imorrn för att få träffa doktorn så snabbt som möjligt så Artur kan gå till jobbet sen.

Kram på er! ”)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.