Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Min födelsedag

2012-04-29 @ 00:11

image

Jag drog med mina pojkar på stan för att fira att vi äntligen fått hit New Yorker till stan. Fullkomligt älskar butikskedjan som är Tysklands H&M, fast roligare. Deras underkläder…bikinis…skor. Priset är dessutom så lågt att man inte bryr sig att kolla. Det blev bara lite basic idag, ett svart o ett vitt linne á 49:- och svarta 2/3 leggings för 79:-. Artur köpte en turkos skjorta och en tunn stickad tröja, summa: 300:-. Sedan fick han tre knalliga kallingar av deras märke Smog, som är sömlösa. Försenad present. Vilken fantasi! (Kameran är keff och sabbar bilder ibland…tyvärr.)

image

Vi shoppade lite till Vincent också, tre pyamasar och en tuff keps på Cubus. De har ju 30% på allt just nu och bra pyamasar med dragkedja. Nu lyckades jag så jävla bra att vi ändå kom ut med två med knappar… Sedan köpte jag en mörk batikfärgad trikåkjol på Indiska. Skitsnygg!

Den här LÄCKRA Nissan med brittplåtar såg vi på väg hem till svärmor. Hur snygg får en bil vara? Åt fanders med Porsche!

image

Vincent gjorde billjud, han blev nog också kär!

Han har varit en dröm hela dagen. När vi shoppade sjöng och babblade han, tittade på kläderna och människorna och så klart; lamporna. Hos svärmor showade han fast han var dödstrött. På väg hem somnade han och vaknade nyss och var hungrig, han missade ju ett kvällsmål. Nu sover han så gott och det ska hans numera trettiosexåriga morsa med.

Kram på er! ”)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.