Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

MAMMA

2012-05-10 @ 23:22

Min lilla älskling sa MAMMA helt klart och tydligt flera gånger nu ikväll! Jag var inne på toa och hörde det, han höll på att träna på att klättra i trappan medan Artur höll koll. Sedan kom ett högt rent MAMMA! Nog kom det någon liten stolt mammatår i ögonvrån, det erkänner jag.

Idag städade vi på campingen, Vincent hängde med i babyskyddet eller armarna på Artur. Han tyckte det var rätt jäkla tråkigt! 😉 Vi gick ned, höll bra tempo. Dessvärre vägrade Vincent att ligga stilla i liggvagnen sista biten… Måste skaffa sele! Brås han på sin far kommer han nämligen att stagedivea från vagnen.

Räknade ut att jag idag putsade 29 fönster in alles idag. Hade grym tur med vädret. Strax innan vi gick ösregnade det, men vi hade solsken och varmt hela promenaden. Och regnet kom först på seneftermiddagen när vi skulle till Ica MAXI och handla. Hade otur, de hade inte Vincents blöjor i kartong (92st för 179:- ) men köpte babybestick som Vincent själv valde; gröna! Han försökte äta yoghurt själv med dem. Gick väl inte onödigt bra – han höll i skeden och åt på handtaget. 😉 Övning ger färdighet!

Han har en liten period nu där han blåvägrar att sova på kvällen. Från att ha somnat rätt lätt före nio är det nu ett stort skrik och gråt i över två timmar minst. Idag slocknade han när jag la mig intill honom nere i vårt rum. Tog fem sekunder. Men vi hade testat det redan klockan åtta och då gick det inte.

Nu har jag alla mina pojkar samlade och ska sova jag med. I sin säng snusar gosungen, bakom mig kurar Tisse-katten (i Arturs fotände) och bakom honom; min blivande man. Imorrn är FULLSPÄCKAT schema.

Bland annat bröllopsplanering och naprapatbesök. Heja!!

Puss och kram! ”)En kommentar på inlägget “MAMMA”

  • gopplan

    Åh vad roligt att han kan säga mamma! Det är ju så härligt att höra det där ordet från sitt hjärtegull.

    Hur går det med bröllopsplanerna? Har ni spikat ett datum nu?

    2012-05-16 kl 11:22

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.