Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lång dag

2012-05-11 @ 19:34

Idag har vi träffat den som till största delen kommer att göra vårt bröllop. Dessvärre kunde jag inte koncentrera mig så mycket, då min överburna väninna fick bråttom till förlossingen – tio mil bort. På kontroll visade det sig vara lite fostervatten kvar. Hon skulle sättas igång på tisdag så det blev ju lite mer dramatiskt än hon hoppats.
Så, jag var faktiskt inte så intresserad av att prata färgskalor, förrätter eller fördrinkar utan ville stirra på mobilen!

Vaknade dessutom med en aggressiv to-be förkylning, frossa och ont i halsen och öronen. Ville bara sooooova! Men hade ju även tiden hos naprapaten klockan fyra och ville så gärna ta den ifall att det skulle behövas en behandling till.

Sååå… Minns valda delar av bröllopsplaneringen. Följde med mamma till lasarettets rehabavdelning för paraffinbad av hennes händer (artros) och lunch på McDonalds; grilled chickenwrap. Så oerhört intetsägande!

Fördrev en huttrande timme på stan innan det var dags för naprapaten.

Han lyckades rätt bra, men kunde inte få det helt bra, så om det inte släpper åker jag dit igen. Fan så ont det gjorde på vissa ställen. Läs rumpan!!
Men för att ha haft ont 1,5 år blev det en enorm skillnad. Förresten åker jag nog dit igen ändå innan jag åker hem, för att vara säker på att det är bra. Ryggskottshuggen vill jag gärna slippa!!

Nu ligger jag och feberhuttrar fullt påklädd under två täcken och tänker säga tack och adjö till den här fredagen. Inte så mycket mys, mera rys.

Hoppas få goda babynyheter under natten! Håll tummarna med mig.

Kram och godnatt ”)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.