Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tomt!

2012-05-14 @ 23:27

Idag åkte min älskade karl hem till Linkan för några dagar. Vi stannar här i Dalom, fast vi kan glömma att njuta ute. Regn hela veckan enligt YR.no – dumma norrmän.

Förkylningen var bättre en dag och sedan anföll den återigen de sabla bihålorna. Allt luktar skit, skallen hotar att sprängas och det bara snurrar. Att vila är lögn för det känns värst att ligga ned. Och så klart har min lilla plutt kommit på hur roligt det är väsnas. :-/

Var redo att emigrera till månen tidigare ikväll. Han var dryg – drygare – drygast. Skulle upp och gnaga på mamma och pappas glasbord, där skivan ligger löst. Vi tog ned honom men han flög tillbaka, om och om igen. Länge!
Tack och lov blev han trött och somnade nio. Kanske han börjar ställa om sig nu? ”Jetlagen” har gett sig?

Nu har vi bytt rum, vill inte bo själv med honom i mitt gamla ”rum”; undervåningen. Vill slippa bära honom i trappan. Nu bor vi i brorsans gamla rum istället. Vincent verkar totalt oberörd. Han gillar resesängen vi lånat av min kusin. Den kan man ju hoppa runt i och träna ”fallteknik” utan att slå sig i!  Han sover riktigt bra i den, eller har gjort hittills iallafall.

På onsdag var det ev tänkt att vi skulle hälsa på min kompis och hennes nyfödda lillkille, han kom igår morse, äntligen! Men så förkyld som jag är ska jag inte träffa någon bebis alls. :-( En annan kompis från förr fick en liten tjej förra veckan också.
Hoppas jag hinner se dem innan jag åker, har ju några dagar till på mig iallafall.

Nu, försöka sova trots sängsnurr och huvudvärk som inget hjälper mot. :-( Det var inte så här jag ville att det skulle vara att hälsa på i Dalarna! :'( Hoppas all förkylning är borta imorgon…

Kram ”)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.