Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tro aldrig

2012-05-17 @ 23:21

…att det börjar bli en trevlig rutin… Varje trevlig rutin har nämligen ett rejält undantag.

De där ”nöjd gosvarm bebis somnar ljudlöst vid nio” kan snabbt återgå till ”hysteriskt illvrålande bebis som skriker så urberget rämnar i två-tre timmar och somnar till slut snörvlande efter 23.” Den modellen av bebis blev det ikväll. Mamma mår nämligen bättre och ska inte daltas mer med. Två ”kassa mamman”-snäll kvällar fick räcka. Jag skulle göra MASSOR idag. Väcktes före 06 av morgonpiggt gryn. Hann kasta in en maskin tvätt. Nu vet jag varför många mammor undviker ljusa kläder. Glöm fläckar mm, det är för att med enbart mörka kläder slipper man ödsla tid på  s o r t e r i n g.

Den tvätten hämtade jag nu medan Vincent skrek sig trött.

Hann iaf laga ugnsluckan här, spärren var paj och jag lyckades beställa en via ElektroHelios hemsida, trots att ugnen är gammal (13 år typ). Skulle ringa Artur oxå, men nu har lilla sagogrynet äntligen somnat och jag vågar inte röra mig. Skulle epilerat benen, de sticks. Tonat håret – gillar att vara mörk minsann. Färgat bryn och fransar…. Säger som de senaste dagarna – kanske imorgon!

Imorgon hinner jag kanske ringa Artur oxå. Och maila bröllopsfotografen. Och stryka de där gardinerna… Putsa fönstren jag lovat att putsa…

Eller inte – men det kommer nya dagar! Bara för få och korta nätter… :-/

Idag har varit en stor dag för Vincent. Han har stått utan stöd (nån sekund, han glömde att hålla i sig), lärt sig sätta sig från krypande (innan har han rest sig till stående och sedan trillat ned på rumpan) och….sagt pappa, med tydliga p:n.

Mycket att bearbeta i natt för gosnosen!!

Kram & godnatt från oss ”)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.