Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Läskig upplevelse

2012-05-21 @ 00:25

Ikväll kom SOLEN. Trots att mamma jag och Vincent gått en längre promenad runt Mora på eftermiddagen ville jag ut igen.
Ringde min kusin en bit bort och hörde om hon ville med. Sedan började jag gå men kände så mycket härligt spring i benen att jag började springa med vagnen.

Lite mer än halvvägs kom en mötande bil och jag saktade in när föraren gick ut mot mitten för att möta oss. Strax därefter såg jag något svart komma farande mellan vägrenen och bilen, inte så långt framför oss. Bilen hade haft en släpvagn och den hade nu hoppat av och åkte sin egen väg. Som tur var åkte den ned i diket, in i några träd och ett stenröse. Hade jag fortsatt springa kanske vi varit i dess väg. Jag och min underbara lilla Knytt!

Usch vad obehagligt!

Tyckte samtidigt synd om chauffören. Han hade släpet fullt med blommor. Hoppas de klarade sig. Han lär ju varit lika skärrad som mig, för han lär ju ha sett hur illa det kunde gått.

Änglavakt!

Blev en ganska lång promenad, vi vek av på en gammal skogsväg/vandringsled. Det gick bra med vagnen trots stora stenar. Vincent gillade det, tror jag. Det var så vackert, rena John Bauer-skogen och kvällssolen som letade sig ned mellan tallkronorna.

Sedan sprang jag hem från min kusin. Det är inte långt, kanske en kilometer max. Men att springa den sträckan efter denna vidriga förkylning var ljuvligt. Borde ha väntat längre, hostar rätt mycket, men det var omöjligt att låta bli. :-)

Kram & godnatt! ”)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.