Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

På grönbete

2012-05-22 @ 00:13

image

Vincent har varit en riktig stadsunge; när vi kom och lät honom krypa på gräset stod han på ett ben och en arm för att gräset var så läskigt. Ikväll la jag ut en filt att vara på men då plötsligt var gräset bara roligt. Först kröp han ut lite från filten för att vända tillbaka, men när Tisse-katten passerade glömde han allt annat och följde efter. Sedan fanns det mycket att utforska! Dessvärre finns det en damm och den kommer ju bli livsfarlig i sommar. :-/

image

Nu har den dessutom skiftande ljus, fast här uppe är det ljust så länge så när det väl syns sover små knyttar redan. (Kan man tro iallafall.) Vi tog en mysig kvällspromenad, jag, mamma & Vincent.

image

image

image

image

Sedan var det hög tid för nattning. Han åt en halv portion gröt för första gången, en 200ml flaska välling OCH 60ml ersättning. Sedan trilskades han ett tag när jag lagt honom, men jag lade honom (han studsade upp och började hoppa i sängen) och sedan gick jag på toa. Illvrål! Lät honom hållas, sedan gick jag in. Lade ner honom igen, drog igång speldosan ett par gånger och gick tillbaka till toa för att smörja på lite BUS och när jag kom in…sov han minsann. Ibland går det rätt bra med ”somna själv-träningen”… Jag gjorde en kopp te och målade naglarna med lacket från DollarStore. Skitsnyggt. Lite halvtransparent knallrosa med skiftningar. Blir att köpa ett till iaf. 10:- kan det vara värt… Imorrn ska jag nog gratta kompisen och hennes lilla bebis. :-) Kram till alla fina läsare! ”)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.