Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Utslag av knappar från H&M

2012-05-22 @ 10:41

image

Vet att H&Ms knappar ligger under gränsvärdena för nickel. Men nog börjar man undra. Så här såg Vincent ut nu, och vi har använt en långärmad T-shirt från H&M innan. I början såg det ut som att tröjan nött lite mot huden men det har blivit värre. Vi har inte ens använt något med knapp där sedan vi såg att det började se rött ut. Problemet är att nu börjar sommaren och jag hittade ingenting utan knappar! Några bodys, men Vincent hatar bodys. Såg just att linnet från Lindex också hade knappar, ska kladda ofärgat nagellack på dem tänkte jag. Kanske beror utslaget på nåt annat, kanske har med såret från tuberkulosvaccinet att göra, att huden där är extra känslig just nu. Den tröja han fick utslag av hade han ju använt massor innan… Läskigt och tråkigt i allafall! Nu ska jag göra mig redo för lite sommar. Redan över 18 i skuggan. Heja sommar!!! Kram och ha en härlig dag! ”)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.