Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Knäckt * 2

2012-05-29 @ 10:19

Vet ju att jag gått upp sedan jag blev sjuk uppe hos mina föräldrar. Jag åt helt enkelt vad som ställdes fram för jag orkade inte annat. Idag har jag vägt mig och fått betala priset för den här jädra förkylningen. 4 veckor – 4 kilon och plus fem centimeter i midjan. Tillbaka där jag låg i början av mars med andra ord – och det vill säga; tillbaka till två veckor efter att jag började med Allévo, träning och powerwalks.

Det känns ju inte alls kul!

När jag kom upp till mamma och pappa vägde jag 74 och var överlycklig – det innebar nämligen att jag var i storlek 40 igen. Firade genom att köpa ett par läckra 3/4 jeans på Stil. De får jag nu stuva undan längst inne i garderoben för de kommer jag inte i alls nu. Och nu när jag inte har någon som helst inkomst fram till att jag börjar jobba – jag har ju inte råd att köpa kläder jag inte ens kan ha.

ÅH vad jag avskyr motgångar. Speciellt nu när sommaren är här och jag trodde mig kunna ha de sommarkläder jag fixat. :-(

Planen nu är Kick Start utan fusk, många och långa dagliga promenader. Och så måste jag bli frisk. För förkylningen ger sig inte! Jag snorar som aldrig förr, hostar och känner mig allmänt ruggig. Men promenader det ska det då banne mig bli ändå. Usch! Jag ska tillbaka till min RIKTIGA vikt och det snabbt. Jag kan ju liksom inte direkt gå omkring NÄCK! Och jag vill ha mina grymt snygga jeans!!!!!! (Helst idag men inte ens kirurgi kan fixa det för jag tror inte jeans är det första man tar på sig efter ett sånt ingrepp.)

Nu väntar vi på att BVC ska ringa, så vi får kolla upp Vincents hemska eksem, sedan får vi se vad det blir gjort idag. Vill verkligen tapetsera sovrummet, eller göra NÅT åt det iallafall. Tristaste tapeterna…

Ha en fin dag alla fina! ”)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.