Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Nattning

2012-05-30 @ 00:16

Har nu tagit upp ”somna själv-träningen” igen.
Trodde att det skulle bli svårt då vi gått egentligen hela eftermiddagen och Vincent sovit i vagnen mest hela tiden. Men döm om min förvåning; han började bara illgrina en gång och då gick jag in, pussade honom och sa att han skulle sova, att mamma ville äta och att vi fanns utanför och skulle komma om han blev ledsen. Och tadaaa…. Han somnade!

Idag var vi till BVC med hans utslag. Torreksem, trodde de. Frågade om hans kaskadkräkningar när han äter havrevälling och blev remitterade till allergicentrum. Ska nog testa igen nu någon dag, är rätt länge sedan nu och han äter ju liiiite mer annat nu iallafall.
Idag åt han minsann årets första färskpotatis (all potatis är väl färsk? Där tycker jag vi norrut har bättre ord; nypotatis!!) och pölsa. Mosade bara lite och otroligt, han åt glatt! Cirka en matsked fick han i sig vilket är nära på matrekord. Då hade han ätit Joggi mango innan. Med bitar – fast de spottade han ut.

Imorgon ska vi testa lite MannaFrutti, bra att veta om det finns nåt sånt som han kan äta om det krisar. Idag hade vi glömt ersättningsburken hemma, nämligen. Vatten hade vi, både hett och kallt. Löste det med att köpa en färdigblandad Semper och spädde ut den med lite hetvatten. Inte lätt när det mesta är stängt!

RisiFrutti/MannaFrutti finns ju i de flesta kiosker. Ska även utrusta skötväskan med ett stycke sked!

Nu ska jag göra Vincent sällskap i drömmarnas land och så hjälps vi åt och håller tummarna för en bloggsyster vars pappa drabbats av en hjärnblödning. Må allt bli bra för dem!!!

Kram på er!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.