Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Så där lagom solbrun och fin

2012-06-06 @ 19:48

Imorgon styr vi kosan mot huvudstaden för några dagar. Studentfirande är orsaken, men hoppas även kunna träffa lite gamla härliga vänner. Eftersom det ser ut att kunna bli SOMMAR på fredag riktar jag in mig på att ha min nya skitskygga jumpsuit från NewYorker, men det krävs ju ett litet extraarbete innan jag visar mig ute i den – förutom att hålla andan JÄVLIGT länge, så inte mammamaggen dinglar ut alltför mycket – nämligen några omgångar BUS. Och jag tyckte faktiskt att dagens insmörjning hade gett grymt snyggt resultat. Tills jag nu satte min ”jag är så gott som nyfödd och har aldrig solat mitt mjuka vackra babyskinn” älsklings bebis i knät och såg hans ben jämfört med mina. Nyanskillnaden var knappt märkbar. ATTANS!

Jaja, ska våldföra mig med epilatorn snart och sen kladda på ett lager till, så jag kan stinka lite inatt, och sedan hinner jag med några omgångar till innan det är dags att ta tunnelbanan mot Observatorielunden på fredag. I nödfall får jag väl kladda på lite mineralpuder i sista stund. Eller stå där det är TRÅNGT. 😉

Nationaldagsfirandet i familjen Andersson/Bahdassarian kom av sig när familjens yngste visade sig ha värsta förstoppningen någonsin. :-( Vi pratar verkligen blod, svett och tårar. :´(

Tids nog fick sötnöten ur sig lite hårt läskigt prupp, men det kändes inte längre som att vi skulle vilja gå för långt hemifrån. Istället tog vi oss en promenad runt Lambo och sedan åt vi ursvenskt: isterband och dillstuvad potatis/morötter på BALKONGEN! Där har vi inte ätit (eller vistats) sedan MARS!

Efter maten åt vi en kunglig dessert; vaniljglass med svenska jordgubbar OCH grädde. (En väninnas mormor serverade så när det var lite finare när vi var små… ) Vincent fick en egen skål med lite glass, då mamma tipsade att det skulle hjälpa mot hård mage. Och nu testar vi ALLT. Bland annat ryker vällingen nu. Bajbaj välling – sluta förstoppa vårt lilltroll!

Vincent och jag tog en musik och danspaus mitt i bloggandet. Han älskar att dansa och taktkänslan är det inget fel på, när refrängen kommer studsar han som en liten känguru-unge på LSD.

Vår sommarspellista kommer här:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CX_o5yvn3qA[/youtube]

Boys of summer – DJ Sammy – min gamla favvosommarlåt. Vill man inte åka nedcabbat och bara poppa? B-)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k9cAyb_Iqow[/youtube]

Superdansig mix! Let it rain over me – ja, jo, det går ju inte att undvika här i Sverige. Danza Koduro hörde jag när de värmde upp till den på en fotbollsmatch utanför vårt sovrumsfönster när jag var höggravid och inte mådde så bra – Kazaamade den direkt och mådde genast massa bättre. 😀 Sedan drömmer jag i smyg om att vara Shakira! 😉

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qjHlgrGsLWQ[/youtube]

Har ni inte hört den förr? Eller känner ni igen den? Simple Plan ft Sean Paul – den underbara låten i bakgrunden för TV4´s reklam (Sommarkrysset? Minns inte VAD – blir helt upptagen av låten!) 😀

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts[/youtube]

Fun. Brukar faktiskt inte alls gilla den här typen av pop… men det går ju bara inte att inte ryckas med – POMPÖST! ”Tonight we are young, so I set the world on fire, we can burn brighter than the sun” På med solglasögonen och vråla med. På sommaren kan ingen höra dig skråla. 😉 (Låten har varit med i både Gossip Girl, det var då jag blev fast, och Glee.)

Där har ni Mi och Vincents allsång Sommar12, är ni med?

Stora blöta sommarpussar från oss! ”)

Och avslutningsvis, eftersom jag nog inte hinner blogga från en dator mer den här veckan, en sång till alla som tar studenten nu i veckan:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0HDM3eYp4KQ[/youtube]

Vitamin C – Graduation, friends forever. Hur många av er har faktiskt hållit kontakten med de där gymnasievännerna som ni ALDRIIIIIG skulle sluta träffa??? (Erkänner – jag är USEL på att hålla kontakten. Men tack och lov finns ju ansiktsboken där nu. Inte för att det är samma sak – men, man glömmer dem iallafall inte! Och ni gamla goa vänner – jag har inte glömt. Jag saknar fortfarande många av er så att det värker i hjärtat!)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.