Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Sommar del 2

2012-06-14 @ 14:45

Sen var det ju det där med varför jag var låg också….

Det ser inte ut som att vår sommar tillsammans kommer att bli av, inte så som vi planerat den iallafall. Som det ser ut nu kommer jag att jobba upp till deltid – eller mer kanske. Så där rök mysiga baddagar vid någon mysig tjärn och chansen att umgås med alla de vänner jag saknat så länge. Korta fikadejter finns det ju tid till, på jobbet, om de kommer dit.

Vi får inget direkt gensvar för att kolla Vincents allergi. De tider som finns härnere är när vi är borta – och jag måste ju upp och jobba. Att resa över sex timmar för att göra ett pricktest känns också lite väl mycket, men om vi ska göra testet är det vad som krävs. Dåligt att vi inte fick veta direkt att man inte längre får en kallelse, utan man bokar online. När vi väl fick papper från allergiavdelningen här så hade det gått så lång tid att alla tider vi kunde tagit före midsommar var slut. :( Och att boka i höst går inte än…

Eftersom vi faktiskt ska bo i Dalarna så kollade vi möjligheterna att gå där istället, men efter att ha pratat med flera olika avdelningar så lät de oss veta att de inte direkt ville ha med oss att göra. ”Och om vi hittar något på pricktestet vet vi ju inte vad vi ska göra ändå…” Nehe?

Förmodligen vet de väl inte det. Jag gjorde ju också ett pricktest – för att se om jag var gluten/laktos för flera år sedan. Det visade på en massa pollen – då kunde man väl kanske fått erbjudande att få allergimedicin utskriven? – men laktos och gluten visade inget. Fast, det behövde ju inte visas på pricktestet, sa de sedan. Så, jag undrar än idag varför de skulle picka mig. Eftersom jag inte blev dålig av att äta gluten kunde man avskriva det, oberoende av test. Och laktosintolerans kunde man konstatera eftersom jag blev dålig när jag drack och åt mejeriprodukter. (No way!? Vilka detektiver!)

Igår såg det iallafall ut att reda upp sig med missförståndet angående hur mycket jag ville jobba under vår dalasommar. Sedan föll det platt fall när de plötsligt blev helt utan personal istället. Så, nu har de MIG. Känns jättejättetråkigt att inte kunna njuta av en hel sommar tillsammans med familjen. Det är så få människor som kan göra så, och vi var verkligen jätteglada att ha den möjligheten. Hade jag velat jobba heltid hela sommaren hade jag ju gått till arbetsförmedligen och tiggt ett riktigt jobb istället.

Är så himla less att INGET blir som jag vill. Vill mest bara gräva ned mig i ett hål i marken just nu. Visst, jag kommer att jobba på ett av Sveriges vackraste ställen, men det var inte riktigt i den utsträckningen jag tänkt mig. Jag kommer knappt att träffa Vincent vaken ju. Och när jag kommer hem sent måste jag sova, även om han är vaken. För som det är nu med min trötthet funkar jag inte utan tolv timmars sömn, annars blir det som efter Stockholm; zombie i två dagar.

Hoppas att de hittar vad som är fel när jag är till doktorn igen den 18:e och kan ge mig ett supermedel så att jag inte kan sluta hoppa och studsa och bara gnistrar av välmående!!!!

Kram och förlåt för deppinlägget. Men just nu är jag bara inte så sprittande. (Räcker med att tappa diskborsten på golvet så blir jag endera vansinnig över min klåpighet eller så börjar jag grina. Säg inte att mina hormoner är där de ska vara!) En fråga jag ställde mig igår; är jag trött för att jag är deprimerad – eller deprimerad för att jag är trött????

Kram igen!!!En kommentar på inlägget “Sommar del 2”

  • gopplan

    Allt blir ju inte alltid som man tänkt sig, men det kanske dyker upp oväntade lösningar så att allt blir bra till slut. Kram på dig!

    2012-06-17 kl 18:34

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.