Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

På jobbet

2012-06-26 @ 12:21

image

Så här ser det faktiskt ut när jag tittar ut från receptionen just precis nu… What about that?? :-) Efter igår kändes det ju som att man aldrig mer skulle vara torr, eller slippa plasta in sig för att vistas ute. Men, trots att väderprognoserna såg rätt tråkiga ut, så har det faktiskt inte kommit något regn idag. Eller, kanske när jag låg på alla fyra och skurade inne på damtoan… då hade jag ingen större kontakt med omvärlden.

När jag jobbade här ”på riktigt” så städade jag nitiskt varje dag – nu har städningen fallit i händerna på karlar. Ni förstår ju – syns det inte så finns det inte. Förut när jag städade hann jag både herr och dam (ordentligt) på strax över 40 minuter. Idag hann jag damernas på nästan 90…. Och jag är inte helt färdig, behöver ta upp golvbrunnarna och skura lite, men nåt ska jag väl ha kvar till nån annan dag. Snart ska jag ta mig an herrarnas. Phu… Jag lovar er, där doftar det vare sig smultrun eller hallon. Fast när Lilla Mi är klar ska det banne mig dofta päron och citron!

Har klarat att sälja pizza och checka ut gäster helt själv… Good girl! (Inte jobbat med vare sig datasystemet, kassan eller kortterminalen innan, och haft en dags ”inskolning”. Tur att man är ett snille!)

Nu ska snillet bli toalettdykerska.. Yiakes….

Och sedan, ikväll blir det NygårdsAnna-shopping. Hoppas hoppas jag inte hittar nåt. JO, en viss vit klänning kanske vore nåt. 😉

Tjing!!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.