Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Snäll kommentar…

2012-06-26 @ 14:29

Hm… Fick först en fin komplimang – jag var nämligen en ”unge” enligt en kund i ca 13-årsålder. Fast när han frågade ”Vaddå, haru inga barn elle?” och jag svarade, att jo, min son är tio månader, kom efter en stunds funderande:

‘Shiiiit, du kommer ju att vara liksom skiiiiitgammal när din unge är lika gammal som mig!’

Eh… ja, vad svarar man? Jupp, men så kommer jag vara världens ballaste puma också?? Eller…. Får svara när han dyker upp nästa gång.

(bild lånad från Photobucket.)

(Lite svider det allt i hjärtat att lillkillen hade ack så rätt, min dröm var att bli en ung mamma. Failed hard on that! Men, jag älskar min lille bebis pappa och vet att jag inte vill ha någon annan. Så, det får kompensera att jag är en gammal jäkla kärring/unge. )

psst…solen och den blå himlen har gömt sig. Herrtoa var inte mysig och jag borde varit hungrig, men konstigt nog är jag inte ett dugg sugen på käk efter den städningen. Huvva!

kram!”)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.